Home Adsorptiedrogers Ecor Pro EPD50-MAX - Adsorptiedroger

Ecor Pro EPD50-MAX - Adsorptiedroger

Professionele adsorptiedroger en luchtontvochtiger Ecor Pro EPD50-MAX voor elke droogklus in huis en voor alle semi-industriële toepassingen! Met zijn bekabelde, handmatige hygrostaat stel je de gewenste luchtvochtigheid in, of je laat hem continu werken. Optioneel is een WiFi hygrostaat beschikbaar zodat je hem via een App aanstuurt.

Professionele adsorptiedroger en luchtontvochtiger Ecor Pro EPD50-MAX voor elke droogklus in huis en voor alle semi-industriële toepassingen! Met zijn bekabelde, handmatige hygrostaat stel je de gewenste luchtvochtigheid in, of je laat hem continu werken. Optioneel is een WiFi hygrostaat beschikbaar zodat je hem via een App aanstuurt.

1.190,-
 • Levering uit voorraad
 • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
 • Geen verzendkosten
 • Inclusief BTW
 • Gratis Hygrometer
  Bij dit product ontvangt u een TFA hygrometer t.w.v. € 23,90 gratis.
 • 1-80 m2 ontvochtigen
 • Capaciteit: 13 liter water/dag
 • IP24 (plensdicht)
 • Optioneel compatibel met app

Productbeschrijving: Ecor Pro EPD50-MAX - Adsorptiedroger

Automatisch drogen en continu drogen

Adsorptie-ontvochtiger Ecor Pro EPD50-MAX verwijdert per dag maximaal 13 liter water. Met zijn handmatige hygrostaat stel je eenvoudig de luchtvochtigheid in tot waar de ontvochtiger moet drogen, hij zal de luchtvochtigheid automatisch verlagen totdat de ingestelde waarde is bereikt. Continu drogen is ook mogelijk met deze EPD50-MAX. In tegenstelling tot normale luchtontvochtigers is deze ontworpen om 24/7 onbeheerd te werken.

Drogen zonder dat er condenswater ontstaat

De compacte luchtdroger kan middels kanaalflenzen op een luchtsysteem worden aangesloten. Ideaal voor het drooghouden van huizen, bescherming van bijgebouwen en bootonderhoud. Adsorptiedroger Ecor Pro EPD50-MAX is ideaal voor toepassingen waarbij drogen nodig is zonder dat er condenswater ontstaat, bijvoorbeeld bij vriestemperaturen. Vochtige lucht wordt door zijn afvoerslang buiten de ruimte gevoerd. Omdat hij geen waterreservoir heeft, en omdat hij veelzijdig te monteren is, kan de ontvochtiger buiten het zicht worden geplaatst om geen vloerruimte in beslag te nemen.

Veelzijdig in gebruik: installatieopties

DRYFAN® betekent dat de adsorptiedroger in elke richting kan werken, zelfs ondersteboven. De luchtontvochtiger is ontworpen om installatie te vereenvoudigen. Plaats hem op de vloer, tegen een wand, tegen het plafond, of bouw hem in, de mogelijkheden voor installeren zijn ruim. Ecor Pro EPD50-MAX heeft vier kunststof voetjes die naar buiten kunnen worden gezwenkt en zo ankerpunten bieden voor montage aan de muur of het plafond, zelfs ondersteboven.

Meegeleverde EPHUM-I-DRY-hygrostaat

Een bekabelde EPHUM-I-DRY-hygrostaat is bij de levering inbegrepen. Plaats de hygrostaat op een goed bereikbare plek waar het instellen van de luchtvochtigheid eenvoudig is. De EPHUM-I-DRY-hygrostaat heeft een tweekleurige indicatie van de status groen en blauw wanneer deze in werking is of in stand-by staat met een dimbare achtergrondverlichting voor het Ecor Pro-logo.

Optionele WiFi-bediening en -bewaking

Ecor Pro EPD50-MAX is klaar voor WiFi-bediening en WiFi-bewaking. Met de los te bestellen wifi EPHUM-I-MAX-monitor en -controller toe (niet meegeleverd) stel je overal vandaan de luchtvochtigheid in. Je leest in de app nauwkeurige meetgegevens af, de prestaties worden overzichtelijk getoond.

Overige kenmerken van adsorptie-ontvochtiger Ecor Pro EPD50-MAX

 • IP24-classificatie: De luchtontvochtiger heeft een IP24-classificatie, wat aangeeft dat hij bestand is tegen waterspetters uit verschillende richtingen.
 • Compact ontwerp: de luchtontvochtiger is compact en stapelbaar, met een draaggreep uitgevoerd. Bij de constructie is gebruik gemaakt van duurzame, volledig metalen materialen, waaronder een roestvrijstalen behuizing van maritieme kwaliteit voor een lange levensduur.
 • Temperatuurbereik: De luchtontvochtiger werkt effectief binnen een temperatuurbereik van -4°F/-20°C tot 104°F/40°C, waardoor hij geschikt is voor continue droogtoepassingen over een breed temperatuurspectrum.
 • Auto Power Reset: De luchtontvochtiger beschikt over een automatische power reset-functie. In geval van een stroomonderbreking kan hij zichzelf resetten naar de vorige instellingen. Als alternatief, als WiFi-bediening is ingeschakeld, ontvangt de gebruiker een melding op zijn telefoon wanneer de stroom wordt onderbroken.
 • Seriële poort: De RJ11-verbinding detecteert of er een hygrostaat aanwezig is of niet. Dit fungeert ook als een seriële verbinding voor de cloudsoftware-interface (niet meegeleverd)
 • Ventilatorcapaciteit: De luchtontvochtiger heeft een continue ventilatoroptie met een volumecapaciteit voor schone, droge lucht van een ventilator met één snelheid van 105 CFM / 180 m3/u, wat bijdraagt ​​aan een efficiënte luchtcirculatie.
 • Filter: Het apparaat wordt geleverd met een eenvoudig te reinigen stoffilter van 10 PPI om de luchtkwaliteit te behouden en de ophoping van vuil te voorkomen.
 • Uitlaatkanaal: Vochtafvoer: Vocht wordt weggevoerd van de machine, waardoor het verzamelen of afvoeren van condenswater niet meer nodig is.
 • Netsnoer: Zeer snelle vervanging van het netsnoer voor gebruik in verschillende markten, aansluiting op generatoren of vervanging bij beschadiging door het gepatenteerde Ecor Pro-ontwerp. Snoerlengtes van 15'/5 m.

EPD50-MAX wordt standaard geleverd met:

 • Een standaard filterhouder
 • EPDF125 in/uit flensadapters voor 125 mm/5″ kanalen
 • EPHUM-I-DRY hygrostaat met 2m/6″ rechte witte kabel
 • EPDUCT45x1 40 mm/1,5″ flexibel 1 m/3′ vochtafvoerkanaal

Specificaties: Ecor Pro EPD50-MAX - Adsorptiedroger

Werking
Functies Ontvochtiger
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Ontvochtiger geschikt voor 1 - 80 m2 ontvochtigen
Luchtbehandeling 180 m3 per uur
Hoeveel vocht een apparaat uit de lucht onttrekt, hangt onder andere af van de temperatuur en de luchtvochtigheid. Voor het berekenen van de maximale capaciteit gaan de meeste fabrikanten uit van een temperatuur van 32°C en een luchtvochtigheid van 95%. In de praktijk zal de werkelijke ontvochtigingscapaciteit dan ook lager liggen dan de maximale waarde die fabrikanten opgeven.
Capaciteit 13 liter water/dag
De belangrijkste technieken zijn Adsorptie (geschikt voor lage temperaturen) en Condensatie (energiezuinig, optimaal voor gemiddelde temperaturen).
Ontvochtiger techniek Adsorptie
De temperatuur van de ruimte die je wilt ontvochtigen, is belangrijk voor de ontvochtigingstechniek die gebruikt wordt. Is de ruimtetemperatuur onder de 10 graden? Dan is een adsorptiedroger noodzakelijk. Is de ruimtetemperatuur boven de 10 graden? Dan is een condensatiedroger de beste optie.
Werkbereik Minimaal -20 °C
Werkbereik Maximaal 40 °C
Eigenschappen
Waterafvoer Vochtige lucht uitlaat
Geluidsniveau 52 dB
Bedieningspaneel op afstand ● Ja
● WiFi module (optie)
Plaatsing ● Inbouw
● Onderbouw
● Plafondmodel
● Vloermodel
● Wandmodel
Met een hygrostaat is de luchtvochtigheid automatisch regelbaar.
Hygrostaat Ja
Behuizing materiaal Metaal
IP-klasse vochtbescherming IP24 (plensdicht)
Koelmiddel Geen
Afvoer (water) diameter 40 mm
Keurmerk ● CE
● CETL
● ETL (Intertek)
● RoHs
Gebruik
Standen ontvochtiging ● Automatisch
● Continu
Bediening met smartphone / app Optie
App/Assistent naam EPHUM-I-MAX
Energie
Energieverbruik (maximaal) 550 Watt
Stroomvoorziening Netstroom
Maximale stroomsterkte 2.4 Amp.
Fysieke eigenschappen
Breedte 19.7 cm
Diepte 32.8 cm
Hoogte 20.7 cm
Gewicht 6.1 kg
Algemeen
Garantie (jaren) 2

Onderdelen & accessoires voor: Ecor Pro EPD50-MAX - Adsorptiedroger

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-