Home Luchtontvochtigers Eeese Emma 20L Wifi - Luchtontvochtiger

Eeese Emma 20L Wifi - Luchtontvochtiger

Emma is een elegante en compacte luchtontvochtiger met veel functies die overtollig vocht in ruimtes tot 100 m2 effectief vermindert. Emma is erg stil voor een luchtontvochtiger van dit formaat.

Emma heeft ingebouwde Wi-Fi, waardoor het eenvoudig en flexibel is om de luchtvochtigheid volledig te regelen via een app.

Met de extra aanschaf van een HEPA-filter kan Emma worden geüpgraded naar een 2-in-1 hybride model, dat de mogelijkheid biedt om effectieve ontvochtiging te combineren met luchtzuivering in HEPA-kwaliteit. Ook is het mogelijk om Emma als losse luchtontvochtiger of luchtreiniger te gebruiken.

Emma's praktische kledingdroogfunctie droogt kleding extra snel.

Emma is een elegante en compacte luchtontvochtiger met veel functies die overtollig vocht in ruimtes tot 100 m2 effectief vermindert. Emma is erg stil voor een luchtontvochtiger van dit formaat.

Emma heeft ingebouwde Wi-Fi, waardoor het eenvoudig en flexibel is om de luchtvochtigheid volledig te regelen via een app.

Met de extra aanschaf van een HEPA-filter kan Emma worden geüpgraded naar een 2-in-1 hybride model, dat de mogelijkheid biedt om effectieve ontvochtiging te combineren met luchtzuivering in HEPA-kwaliteit. Ook is het mogelijk om Emma als losse luchtontvochtiger of luchtreiniger te gebruiken.

Emma's praktische kledingdroogfunctie droogt kleding extra snel.

Nu 269,- Van 319,-
 • Levering uit voorraad
 • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
 • Geen verzendkosten
 • Inclusief BTW
 • Gratis Hygrometer
  Bij dit product ontvangt u een TFA hygrometer t.w.v. € 23,90 gratis.

Combinatie aanbiedingen

Lees meer
Combiprijs 15,- Van 19,90
 • 1-100 m2 ontvochtigen
 • Capaciteit: 20 liter water/dag
 • Compatibel met app
 • Energiezuinig
 • 3 jaar garantie
 • Prijswinnaar

Productbeschrijving: Eeese Emma 20L Wifi - Luchtontvochtiger

Emma's bijzondere talenten

 • Optie voor 2-in-1 luchtontvochtiger en luchtreiniger
 • Wi-Fi - Compatibel met Tuya en Google Assistent
 • HEPA-filter als optie
 • Laag geluidsniveau
 • Laag energieverbruik
 • Wasmodus - Efficiënt en beter voor het milieu
 • Aan/Uit Ingebouwde ionisator (optioneel)
 • Automatische stop bij volle watertank
 • 24-uurs timer (uit)

Optie voor 2-in-1 luchtontvochtiger en luchtreiniger

Maak optimaal gebruik van uw luchtontvochtiger, met de mogelijkheid om effectieve ontvochtiging te combineren met luchtzuivering in HEPA-kwaliteit. Met de extra aankoop van een HEPA-filter kan Emma worden geüpgraded naar een 2-in-1 hybride model. Emma kan dus zowel de luchtvochtigheid verlagen als de lucht zuiveren van stofdeeltjes, pollen en andere allergenen.

HEPA filter

Met een HEPA-filter voeg je de mogelijkheid toe om de luchtkwaliteit in de ruimte te verbeteren. Een HEPA-filter helpt tegen ophoping van stof, pollen en andere allergenen en vermindert allergische reacties. Daarnaast verwijdert het filter schimmelsporen, bacteriën en virussen uit de lucht.

Wifi - bedien de luchtontvochtiger via de telefoon of Google Assistant

Emma is uitgerust met Wi-Fi, waardoor je het apparaat kunt bedienen en de volledige luchtvochtigheid kunt regelen via een app op je mobiele telefoon, waar je ook bent. Het is slim, flexibel en innovatief! De app van de machine is compatibel met TUYA en Google Assistant.

Een zeer laag geluidsniveau en stroomverbruik

Emma is een stille luchtontvochtiger die kan werken tot een geluidsniveau van slechts 40 dB(A), wat stil is voor een luchtontvochtiger van dit formaat. Daarnaast heeft Emma een laag stroomverbruik van slechts 250W en met Emma's praktische timerfunctie stel je eenvoudig in wanneer de luchtontvochtiger zichzelf moet uitschakelen, waardoor je stroom bespaart.

Kledingdroogfunctie – efficiënt, beter voor het milieu en goedkoper in elektriciteit

In veel huishoudens kan het nodig zijn om de wasdroger te gebruiken om de kleding van het gezin snel droog te krijgen. Emma kan deze taak ook gemakkelijk oplossen. De luchtontvochtiger heeft een slimme ingebouwde droogfunctie voor kleding die eenvoudig te bedienen is via het functionele display. Met slechts één klik wordt de zeer praktische kledingdroogfunctie gestart, die de kleding extra snel droogt. Omdat het stroomverbruik slechts 250W is, is Emma een veel goedkoper en beter alternatief voor een wasdroger.

Ingebouwde ionisator

Emma's ingebouwde ionisator (optioneel) creëert negatieve ionen die zich binden aan positief geladen moleculen zoals stof, bacteriën, pollen, rook en andere allergenen. Deze moleculen binden zich aan elkaar en worden grotere moleculen die niet in de lucht kunnen zweven en daardoor als stofdeeltjes op de grond vallen. Ze kunnen dan gemakkelijk worden opgeveegd of gestofzuigd.

Eenvoudige instelling van de luchtvochtigheid

Emma is voorzien van een slim led-display met softkey waarmee je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid instelt. Emma stopt dan vanzelf als het vochtgehalte is bereikt en start automatisch weer als het vochtgehalte wordt overschreden. De temperatuur en luchtvochtigheid in de ruimte zijn erg belangrijk in relatie tot het aantal liters vocht dat per dag kan worden verwerkt.

Makkelijk te gebruiken

Met slechts 12,2 kg is Emma gemakkelijk te verplaatsen - afhankelijk van de ruimte waarin je hem moet gebruiken. De luchtontvochtiger is voorzien van een praktische handgreep die mooi is geïntegreerd in het design. Bovendien kan Emma gemakkelijk worden verplaatst met de meegeleverde 360 graden wielen.

Mogelijkheid tot continu legen - Automatische stop

Een luchtontvochtiger heeft een ingebouwde watertank om het water uit het vocht in de lucht op te vangen. Met de aansluiting van een losse afvoerslang heeft u de mogelijkheid om het water direct in de afvoer te laten lopen, in plaats van de watertank te moeten legen. Hierdoor kan de luchtontvochtiger continu draaien, wat vooral in kelders of tuinhuizen een goede oplossing is. Kies je ervoor om geen afvoerslang aan te sluiten, dan heeft Emma een automatische uitschakelfunctie met een vol-tank indicator, die de luchtontvochtiger automatisch uitschakelt als de tank vol is. Emma is uitgerust met een watertank die tot 4,2 liter kan bevatten.

Emma – een kwaliteitsproduct van eeese luchtverzorging

Emma maakt deel uit van de populaire serie luchtontvochtigers van eeese air care. Alle luchtontvochtigers in deze serie zijn gemaakt op basis van het doel van de perfecte synergie tussen gedegen kennis van het Europese klimaat en milieu, stijlvol

Specificaties: Eeese Emma 20L Wifi - Luchtontvochtiger

Werking
Functies ● Ontvochtiger
● Luchtreiniger (aanvullend)
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Ontvochtiger geschikt voor 1 - 100 m2 ontvochtigen
Luchtbehandeling 155 m3 per uur
Hoeveel vocht een apparaat uit de lucht onttrekt, hangt onder andere af van de temperatuur en de luchtvochtigheid. Voor het berekenen van de maximale capaciteit gaan de meeste fabrikanten uit van een temperatuur van 32°C en een luchtvochtigheid van 95%. In de praktijk zal de werkelijke ontvochtigingscapaciteit dan ook lager liggen dan de maximale waarde die fabrikanten opgeven.
Capaciteit 20 liter water/dag
De belangrijkste technieken zijn Adsorptie (geschikt voor lage temperaturen) en Condensatie (energiezuinig, optimaal voor gemiddelde temperaturen).
Ontvochtiger techniek Condensatie
De temperatuur van de ruimte die je wilt ontvochtigen, is belangrijk voor de ontvochtigingstechniek die gebruikt wordt. Is de ruimtetemperatuur onder de 10 graden? Dan is een adsorptiedroger noodzakelijk. Is de ruimtetemperatuur boven de 10 graden? Dan is een condensatiedroger de beste optie.
Werkbereik Minimaal 5 °C
Werkbereik Maximaal 35 °C
Een condensatie ontvochtiger met ontdooifunctie behoudt een beter rendement in ruimtes met een lagere kamertemperatuur.
Automatisch Ontdooien Ja
Automatisch Ontdooien Werkbereik Minimaal 5 °C
Hot-Gas Werkbereik minimaal 35 °C
Luchtreinigingstechniek ● Filters
● Ionisatie
Type filter Voorfilter
Type filter optie Hepa
Eigenschappen
Waterafvoer ● Aansluiting voor afvoerslang of afvoerleiding
● Reservoir uitneembaar
Minimaal geluidsniveau 40 dB
Geluidsniveau 42 dB
Plaatsing Vloermodel
Waterreservoir inhoud 4.2 liter
Met een hygrostaat is de luchtvochtigheid automatisch regelbaar.
Hygrostaat Ja
Behuizing materiaal Kunststof
Koelmiddel R290
Afvoerslang / Afvoerleiding Los te bestellen
Vol reservoir signaal / indicator
Afvoer (water) diameter 14 mm
Keurmerk CE
Gebruik
Standen reiniging 2
Standen ontvochtiging ● Automatisch
● Continu
● Nachtstand
● Wasdroogfunctie / Continu
● 2
Timer Ja
Display Ja, op het apparaat
Bediening vergrendelbaar
Luchtvochtigheid afleesbaar ● Ja (apparaat)
● Ja (app)
Bediening met smartphone / app Ja
App/Assistent naam Tuya Smart, Google Assistant
Energie
Energieverbruik (maximaal) 250 Watt
Voor de eigenschap 'energiezuinig' kijken we naar het energieverbruik tegenover de prestaties.
Energiezuinig
Stroomvoorziening Netstroom
Automatische herstart na stroomonderbreking
Fysieke eigenschappen
Verrijdbaar Ja
Breedte 31.9 cm
Diepte 23.7 cm
Hoogte 47.2 cm
Gewicht 12.2 kg
Algemeen
Garantie (jaren) 3
Prijswinnaar
Prijswinnaar Testwinnaar anbefaler.com

Handleidingen: Eeese Emma 20L Wifi - Luchtontvochtiger

Onderdelen & accessoires voor: Eeese Emma 20L Wifi - Luchtontvochtiger

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-