Home Delonghi AriaDry Multi DEX214F - Ontvochtiger

Delonghi AriaDry Multi DEX214F - Ontvochtiger

Verlaagt de luchtvochtigheid en bewaakt deze luchtvochtigheid voor de toekomst met de Delonghi Tasciugo AriaDry Multi DEX 214F luchtontvochtiger. De Tasciugo AriaDry Multi DEX 214F van Delonghi haalt waterdamp uit de ruimtelucht tot 14 liter per dag (32°C/ 80%).

Door de geïntergreerde hygrostaat kunt u de luchtvochtigheid instellen. De luchtdroger van Delonghi zal automatsich af- en aanslaan als deze waarde bereikt is.

Verlaagt de luchtvochtigheid en bewaakt deze luchtvochtigheid voor de toekomst met de Delonghi Tasciugo AriaDry Multi DEX 214F luchtontvochtiger. De Tasciugo AriaDry Multi DEX 214F van Delonghi haalt waterdamp uit de ruimtelucht tot 14 liter per dag (32°C/ 80%).

Door de geïntergreerde hygrostaat kunt u de luchtvochtigheid instellen. De luchtdroger van Delonghi zal automatsich af- en aanslaan als deze waarde bereikt is.

249,-
  • Levering uit voorraad
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
  • Geen verzendkosten
  • Inclusief BTW
  • 25 m2
  • Capaciteit: 14 liter/dag

Productbeschrijving: Delonghi AriaDry Multi DEX214F - Ontvochtiger

Geniet van een prettig klimaat in jouw gewenste ruimte met de De'Longhi Tasciugo AriaDry DEX214F luchtontvochtiger. De De'Longhi Tasciugo AriaDry DEX214F luchtontvochtiger heeft een modern design en een handig compact formaat. Het apparaat ontvochtigt de lucht tot maximaal 14 liter per dag.

De De'Longhi Tasciugo AriaDry DEX214F luchtontvochtiger is voorzien van een afneembaar waterreservoir en een wasbaar stoffilter. Gebruik de wasdroogfunctie van deze ontvochtiger om jouw was snel te kunnen laten drogen.

Productvoordelen van de De'Longhi Tasciugo AriaDry DEX214F

Wanneer het waterreservoir vol is, zal een indicatielampje dit aangeven. DeDe'Longhi Tasciugo AriaDry DEX214F luchtontvochtiger heeft een dubbel afvoersysteem. Zo wordt het vocht opgevangen in het verwijderbare waterreservoir of kan het via de afvoerslang verwijderd worden.

Wanneer de temperaturen erg laag zijn kan het apparaat toch gewoon gebruikt worden dankzij de elektronische antivorst thermostaat. Daarnaast wordt deze ontvochtiger van De’Longhi geleverd met een dubbel afvoersysteem. Het vocht kan namelijk opgevangen worden in het waterreservoir of continu afgevoerd worden via de bijgeleverde slang. Je verplaatst de De'Longhi Tasciugo AriaDry DEX214F luchtontvochtiger gemakkelijk dankzij het geïntegreerde handvat. Door nieuwe technologie is de De'Longhi Tasciugo AriaDry DEX214F luchtontvochtiger zeer stil en geschikt voor gebruik in de slaapkamer.

Waarom een luchtontvochtiger?

In onze lucht is altijd een bepaalde hoeveelheid vocht aanwezig. Wanneer er niet goed geventileerd wordt, kan deze lucht in sommige gevallen te vochtig zijn. Hierdoor kunnen vervelende vochtproblemen zich voordoen. Een te hoge luchtvochtigheid kan leiden tot schade aan je huis en meubels in de vorm van schimmels en defecten, maar kan ook leiden tot astma of allergische reacties.

Om deze problemen te voorkomen en het vocht in je huis op peil te brengen kan je een De’Longhi luchtontvochtiger in huis nemen. Zo maak je de lucht droger en houd je jouw gezin en woning in conditie. Een luchtontvochtiger onttrekt namelijk overtollig vocht uit de lucht en laat dit in het apparaat condenseren in een watertank. Droge lucht wordt hierna weer in de ruimte geblazen.

Een De’Longhi luchtontvochtiger is dankzij het geïntegreerde handvat makkelijk te verplaatsen naar iedere gewenste ruimte. Met een luchtontvochtiger wordt het vochtprobleem in huis goed aangepakt.

Algemene specificaties: Delonghi AriaDry Multi DEX214F - Ontvochtiger

Maximaal vermogen 282 W
Voltage 220 - 240 Volt / 1 Ph / 50Hz
Afmetingen L 334 x B 220 x H 508 mm
Gewicht 9,5 kg
Veiligheid CE
Garantie (jaren) 2

Technische specificaties: Delonghi AriaDry Multi DEX214F - Ontvochtiger

Ruimte (m²) 25 m2
Capaciteit (ltr/dag) 14 liter / dag
Uitneembare watertank 2,1 liter
Vaste waterafvoer Option
Werkbereik ontvochtiging 2 - 30 °C
Koelmiddel R 290
Geluidsniveau ontvochtiger 37 dBA
Hygrostaat (automatische luchtontvochtiger)
Ventilatorstanden 3
Automatisch ontdooien
Luchtfilter
Werkbereik RV 35 - 95 %
Behuizing / omkasting Kunststof
Afvoerslang aansluiting
Vol reservoir signaal (of indicator)
Schakelt uit bij vol reservoir
Wasgoed drogen modus
Vormgeving Classic

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 299,-