Home Luchtontvochtigers Delonghi AriaDry Multi DEX216F - Ontvochtiger

Delonghi AriaDry Multi DEX216F - Ontvochtiger

Verlaagt de luchtvochtigheid en bewaakt deze luchtvochtigheid voor de toekomst met de Delonghi Tasciugo AriaDry Multi DEX 216F luchtontvochtiger. De Tasciugo AriaDry Multi DEX 216F van Delonghi haalt waterdamp uit de ruimtelucht tot 16 liter per dag (32°C/ 80%).

Door de geïntergreerde hygrostaat kunt u de luchtvochtigheid instellen. De luchtdroger van Delonghi zal automatsich af- en aanslaan als deze waarde bereikt is.

Verlaagt de luchtvochtigheid en bewaakt deze luchtvochtigheid voor de toekomst met de Delonghi Tasciugo AriaDry Multi DEX 216F luchtontvochtiger. De Tasciugo AriaDry Multi DEX 216F van Delonghi haalt waterdamp uit de ruimtelucht tot 16 liter per dag (32°C/ 80%).

Door de geïntergreerde hygrostaat kunt u de luchtvochtigheid instellen. De luchtdroger van Delonghi zal automatsich af- en aanslaan als deze waarde bereikt is.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

  • 30 m2 ontvochtigen
  • Capaciteit: 16 liter water/dag
  • Energiezuinig
  • Prijswinnaar

Productbeschrijving: Delonghi AriaDry Multi DEX216F - Ontvochtiger

Geniet van een prettig klimaat in jouw gewenste ruimte met de De'Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F luchtontvochtiger. De De'Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F luchtontvochtiger heeft een modern design en een handig compact formaat. Het apparaat ontvochtigt de lucht tot maximaal 16 liter per dag.

De De'Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F luchtontvochtiger is voorzien van een afneembaar waterreservoir en een wasbaar stoffilter. Gebruik de wasdroogfunctie van deze ontvochtiger om jouw was snel te kunnen laten drogen.

Productvoordelen van de De'Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F

Wanneer het waterreservoir vol is, zal een indicatielampje dit aangeven. DeDe'Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F luchtontvochtiger heeft een dubbel afvoersysteem. Zo wordt het vocht opgevangen in het verwijderbare waterreservoir of kan het via de afvoerslang verwijderd worden.

Wanneer de temperaturen erg laag zijn kan het apparaat toch gewoon gebruikt worden dankzij de elektronische antivorst thermostaat. Daarnaast wordt deze ontvochtiger van De’Longhi geleverd met een dubbel afvoersysteem. Het vocht kan namelijk opgevangen worden in het waterreservoir of continu afgevoerd worden via de bijgeleverde slang. Je verplaatst de De'Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F luchtontvochtiger gemakkelijk dankzij het geïntegreerde handvat. Door nieuwe technologie is de De'Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F luchtontvochtiger zeer stil en geschikt voor gebruik in de slaapkamer.

Waarom een luchtontvochtiger?

In onze lucht is altijd een bepaalde hoeveelheid vocht aanwezig. Wanneer er niet goed geventileerd wordt, kan deze lucht in sommige gevallen te vochtig zijn. Hierdoor kunnen vervelende vochtproblemen zich voordoen. Een te hoge luchtvochtigheid kan leiden tot schade aan je huis en meubels in de vorm van schimmels en defecten, maar kan ook leiden tot astma of allergische reacties.

Om deze problemen te voorkomen en het vocht in je huis op peil te brengen kan je een De’Longhi luchtontvochtiger in huis nemen. Zo maak je de lucht droger en houd je jouw gezin en woning in conditie. Een luchtontvochtiger onttrekt namelijk overtollig vocht uit de lucht en laat dit in het apparaat condenseren in een watertank. Droge lucht wordt hierna weer in de ruimte geblazen.

Een De’Longhi luchtontvochtiger is dankzij het geïntegreerde handvat makkelijk te verplaatsen naar iedere gewenste ruimte. Met een luchtontvochtiger wordt het vochtprobleem in huis goed aangepakt.

Specificaties: Delonghi AriaDry Multi DEX216F - Ontvochtiger

Werking
Functies: Ontvochtiger
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Ontvochtiger geschikt voor: 30 m2 ontvochtigen
Capaciteit: 16 liter water/dag
Ontvochtiger techniek: Condensatie
Werkbereik Minimaal: 2 °C
Werkbereik Maximaal: 30 °C
Automatisch Ontdooien: Ja
Automatisch Ontdooien Werkbereik Minimaal: 2 °C
Eigenschappen
Waterafvoer: ● Aansluiting voor afvoerslang of afvoerleiding
● Reservoir uitneembaar
Geluidsniveau: 37 dB
Plaatsing: Vloermodel
Waterreservoir inhoud: 2.1 liter
Met een hygrostaat is de luchtvochtigheid automatisch regelbaar.
Hygrostaat: Ja
Waterniveau afleesbaar / indicator:
Behuizing materiaal: Kunststof
Koelmiddel: R290
Afvoerslang / Afvoerleiding: Meegeleverd
Vol reservoir signaal / indicator:
Keurmerk: CE
Gebruik
Standen ontvochtiging: ● Automatisch
● Wasdroogfunctie / Continu
● 3
Display: Nee
Energie
Stroomvoorziening: Netstroom
Energieverbruik (maximaal): 290 Watt
Energiezuinig:
Fysieke eigenschappen
Breedte: 33.4 cm
Diepte: 22 cm
Hoogte: 50.8 cm
Gewicht: 9.5 kg
Algemeen
Garantie (jaren): 2
Prijswinnaar:
Prijswinnaar: "Best Reviewed" op Kieskeurig.nl

Een ruim assortiment luchtontvochtigers

Luchtontvochtiger.be biedt oplossingen voor een breed scala aan vochtproblemen.
“Goed advies en en scherper prijs. Top!”
Dhr. Vos
“Eindelijk een bedrijf met echte productkennis!”
Dhr. van der Loo
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be