Home Luchtontvochtigers Gree 30L Grandeur

Verplaatsbare Ontvochtiger Gree 30L Grandeur

Mobiele luchtdroger 30L Grandeur van Gree heeft een mooi design en bezit een ontvochtigingscapaciteit tot 30 liter per 24 uur.

De luchtontvochtiger is elektronisch uitgevoerd en heeft een krachtige roterende compressor.

Luchtontvochtiger Gree 30L Grandeur wordt geleverd inclusief wielen en is daardoor eenvoudig te verplaatsen.

Mobiele luchtdroger 30L Grandeur van Gree heeft een mooi design en bezit een ontvochtigingscapaciteit tot 30 liter per 24 uur.

De luchtontvochtiger is elektronisch uitgevoerd en heeft een krachtige roterende compressor.

Luchtontvochtiger Gree 30L Grandeur wordt geleverd inclusief wielen en is daardoor eenvoudig te verplaatsen.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Verplaatsbare Ontvochtiger Gree 30L Grandeur

De nieuwste mobiele luchtdroger van Gree heet 30L Grandeur. De Gree 30L Grandeur is een digitale luchtdroger met een sterke werking. Deze luchtontvochtiger heeft een krachtige compressor en werkt bij een omgevingstemperatuur van 5°C - 35°C.

Luchtontvochtiger 30L Grandeur heeft een mooi design en bezit een ontvochtigingscapaciteit tot 30 liter per 24 uur.

Deze Gree luchtontvochtiger is voorzien van een anti-vorst-programma. Het "Auto Defrost" programma schakelt ontvochtiging uit en laat de ventilator draaien totdat er geen ijs meer op de koelleiding van het apparaat aanwezig is.

Het waterreservoir heeft een vlotterschakelaar die de luchtdroger automatisch in "Standby" zet indien het reservoir vol is. Wanneer de watertank vol is, hoort men 10 seconden lang een alarmsignaal.

Mobiele luchtdroger Gree 30L Grandeur zal na een stroomstoring in de laatst ingestelde stand weer starten. Luchtontvochtiger 30L Grandeur heeft een makkelijke bediening en uitgebreide functies.

Alle functies zijn te zien als LED aanduiding. Zo is bijvoorbeeld makkelijk af te lezen wanneer de waterbak van de ontvochtiger vol is, en wanneer het filter schoongemaakt moet worden. Ook is de actuele luchtvochtigheid afleesbaar.
De luchtdroger is makkelijk te verplaatsen dankzij de wielen onder de droger. Hij is daardoor overal snel neer te zetten en dus geschikt voor zowel privé als zakelijk gebruik.

Luchtontvochtiger bediening

 1. ON/ OFF knop
 2. RESET-knop na filterreiniging
 3. Toetsen voor gewenste ruimte luchtvochtigheid
 4. Display
 5. Ventilatorsnelheid
 6. Timer

Luchtdroger werking

Vochtige ruimtelucht wordt langs de koude leidingen van de ontvochtiger geblazen. De gekoelde lucht condenseert zodat er zich waterdruppels vormen, deze waterdruppels worden opgevangen in het reservoir. Gedurende de werking van de luchtdroger kan de ruimtetemperatuur enkele graden stijgen. (2 á 3°C)

Luchtontvochtiger Gree 30L Grandeur heeft volgende voorkeursinstellingen

 1. Free drying (normaal)
 2. Sleeping space (slaapkamer)
 3. Living space (woonkamer)
 4. Basement (kelder)
 5. Continu

Afvoer van het condenswater

Mobiele ontvochtiger Gree 30L Grandeur heeft een uitneembare watertank van 7.0 liter. De luchtdroger biedt bovendien de mogelijkheid om te worden aangesloten op een vaste afvoer. Dit is makkelijk te doen door een afvoerslang aan te sluiten (diameter 14mm) op het aansluitpunt aan de rechterkant van de droger. Dit aansluitpunt is beschermd met een kunststof kapje en is dus niet in het zicht.

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-