Home Luchtontvochtigers Mitsubishi MJ E16VX

Mitsubishi Luchtdroger MJ-E16VX

Luchtontvochtiger Mitsubishi MJ E16VX is een ontvochtiger van professionele kwaliteit en uitstekend geschikt voor gebruik in huis, een garage, museum of boot. Krachtige luchtontvochtiging tot 16 liter per dag, ook bij lagere temperaturen.

Deze ontvochtiger kenmerkt zich door een bijzonder laag energieverbruik en geluidsniveau, zijn eenvoudige bediening, en de compacte afmetingen.

De MJ E16VX is in staat op betrouwbare en economische wijze de luchtvochtigheid te verlagen om een gezond en aangenaam binnenklimaat te creëren en uw waardevolle objecten te beschermen.

Luchtontvochtiger Mitsubishi MJ E16VX is een ontvochtiger van professionele kwaliteit en uitstekend geschikt voor gebruik in huis, een garage, museum of boot. Krachtige luchtontvochtiging tot 16 liter per dag, ook bij lagere temperaturen.

Deze ontvochtiger kenmerkt zich door een bijzonder laag energieverbruik en geluidsniveau, zijn eenvoudige bediening, en de compacte afmetingen.

De MJ E16VX is in staat op betrouwbare en economische wijze de luchtvochtigheid te verlagen om een gezond en aangenaam binnenklimaat te creëren en uw waardevolle objecten te beschermen.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Mitsubishi Luchtdroger MJ-E16VX

Professionele kwaliteit, laag energieverbruik, eenvoudige bediening

De energiezuinige en milieuvriendelijke Mitsubishi luchtdroger is door zijn compacte afmetingen en bijzonder lage geluidsniveau op vele plekken in te zetten. Daar waar de luchtvochtigheid effectief en efficiënt dient te worden verlaagd zoals in woonruimten, badkamers, kelders, boten, (sta)caravans, kantoren en musea toont deze ontvochtiger zijn goede prestaties. In de ontwerpfase is extra aandacht besteed aan de vormgeving van de luchtontvochtiger om deze zo ondiep mogelijk te maken. Dit maakt de ontvochtiger zeer geschikt voor plaatsing daar waar de beschikbare ruimte beperkt is.

Luchtdroger MJ E16VX is bijzonder eenvoudig te bedienen met 7 voorgeprogrammeerde werkingscycli voor optimale functionaliteit onder alle omstandigheden. Mocht u echter moeilijk in kunnen schatten welke functie het beste is kunt u simpelweg kiezen voor de 'Easy Dehumidifying' werking. Met deze functie verlaagt de luchtontvochtiger volautomatisch het vochtniveau in de ruimte naar een comfortabel niveau en houdt deze waarde vast.

De luchtontvochtiger is eenvoudig van een permanente waterafvoer te voorzien. Door een slang aan te sluiten kan het water naar een grotere tank of naar een gootsteen of afvoer worden geleid. Mocht onverlet de stroom tijdelijk uitvallen dan hervat de MJ E16VX luchtdroger de laatst ingestelde werking nadat de stroomvoorziening hersteld is. Dit is ideaal voor omstandigheden waarbij de ontvochtiger voor langere tijd niet handmatig bediend kan worden.

Voor een goede werking bij lage temperaturen is luchtontvochtiger MJ E16VX voorzien van een Hot Gas Defrost systeem. Bij ijsvorming in het toestel wordt de condensator verwarmd voor snelle ontdooing. Bij de meeste ontvochtigers wordt alleen de ontvochtiging gestopt waarbij de ventilator het ijs ontdooit. Met een Hot Gas Defrost systeem ontdooit het ijs vele malen sneller zodat ontvochtiging weer snel kan worden voortgezet. Als enige ontvochtiger is de MJ E16VX van een fijnmazig fotokatalytisch filter voorzien dat in staat is (fijn)stof van 10 μm (micrometer) en groter te filteren. Daarnaast breekt het filter geurtjes en vluchtige stoffen af en is het wasbaar voor langdurige effectiviteit.

Voor optimale functionaliteit en effectiviteit onder alle omstandigheden kent luchtdroger MJ E16VX 7 werkingsprogramma’s

 • Easy Dehumidifying: De luchtontvochtiger zorgt volautomatisch voor een comfortabele luchtvochtigheid, geen enkele verdere bediening is benodigd.
 • Auto: Volautomatische bediening aan de hand van het ingestelde gewenste vochtniveau.
 • Mildew Guard: De ontvochtiger werkt 24 uur per dag om vorming van schimmels te voorkomen, ideaal voor ruimten waar voor langere tijd niemand aanwezig is. Op energiezuinige wijze beschermt de luchtdroger ruimten voor lange tijd tegen schimmelvorming.
 • Laundry: Het toestel blaast droge, warme lucht om het drogen van wasgoed te versnellen, na 12 uur schakelt het toestel automatisch uit.
 • Low: De luchtontvochtiger werkt permanent op een lage stand ongeacht de luchtvochtigheid.
 • Low Temp: De werking van de luchtontvochtiger wordt geoptimaliseerd voor gebruik bij lagere temperaturen. Auto Defrost wordt toegepast om bevriezing van vocht in de ontvochtiger, waardoor het toestel niet meer ontvochtigt, te voorkomen.
 • Air Purifier: Zonder te ontvochtigen circuleert en filtert de luchtontvochtiger de lucht zodat het voorfilter en het fotokatalytisch filter tot 90% van stof en pollen verwijderen.

Overzicht van de belangrijkste eigenschappen

 • Bewegende of op vaste stand instelbare uitstroomopening.
 • Hot Gas Defrost voor effectieve werking bij lage temperaturen.
 • 4 liter waterreservoir met handgreep.
 • Aansluiting voor waterafvoer.
 • Automatisch uitschakelen d.m.v. overloopbeveiliging.
 • Instelbaar in- en uitschakelen met timer van 1 tot 9 uur.
 • 2 luchtreinigingsfilters.
 • Zichtvenster om waterniveau te controleren.
 • Digitale hygrostaat, relatieve luchtvochtigheid afleesbaar op display.
 • Auto-restart (na spanningsuitval).
 • Ontvochtigingscapaciteit tot 16 liter per dag.
 • Compact, fluisterstil en zeer laag energieverbruik.
 • 3 jaar garantie.

Plaats een luchtontvochtiger tijdens douchen of het nemen van een bad altijd buiten de badkamer. Laat de ontvochtiger nadien de badkamer drogen.

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-