Home Luchtontvochtigers Eeese Emma 12L - Luchtontvochtiger

Eeese Emma 12L - Luchtontvochtiger

Emma is een kleine en compacte luchtontvochtiger met veel functies die overtollig vocht in ruimtes tot 50 m2 effectief vermindert. Emma is erg stil en perfect voor kleinere kamers.

Met de extra aanschaf van een HEPA-filter kan Emma worden geüpgraded naar een 2-in-1 hybride model, dat de mogelijkheid biedt om effectieve ontvochtiging te combineren met luchtzuivering in HEPA-kwaliteit.

Ook is het mogelijk om Emma als losse luchtontvochtiger of luchtreiniger te gebruiken. Emma's praktische kledingdroogfunctie droogt kleding extra snel.

Emma is een kleine en compacte luchtontvochtiger met veel functies die overtollig vocht in ruimtes tot 50 m2 effectief vermindert. Emma is erg stil en perfect voor kleinere kamers.

Met de extra aanschaf van een HEPA-filter kan Emma worden geüpgraded naar een 2-in-1 hybride model, dat de mogelijkheid biedt om effectieve ontvochtiging te combineren met luchtzuivering in HEPA-kwaliteit.

Ook is het mogelijk om Emma als losse luchtontvochtiger of luchtreiniger te gebruiken. Emma's praktische kledingdroogfunctie droogt kleding extra snel.

189,-
 • Levering uit voorraad
 • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
 • Geen verzendkosten
 • Inclusief BTW

Combinatie aanbiedingen

Lees meer
Combiprijs 12,50 Van 17,90
 • 1-50 m2 ontvochtigen
 • Capaciteit: 12 liter water/dag
 • Energiezuinig

Productbeschrijving: Eeese Emma 12L - Luchtontvochtiger

Emma's bijzondere talenten

 • Optie voor 2-in-1 luchtontvochtiger en luchtreiniger
 • HEPA-filter als optie
 • Laag geluidsniveau
 • Laag energieverbruik
 • Wasmodus - Efficiënt en beter voor het milieu
 • Automatische stop bij volle watertank
 • 24-uurs timer (uit)
 • Slaapstandfunctie

Optie voor 2-in-1 luchtontvochtiger en luchtreiniger

Maak optimaal gebruik van uw luchtontvochtiger, met de mogelijkheid om effectieve ontvochtiging te combineren met luchtzuivering in HEPA-kwaliteit. Met de extra aankoop van een HEPA-filter kan Emma worden geüpgraded naar een 2-in-1 hybride model. Emma kan dus zowel de luchtvochtigheid verlagen als de lucht zuiveren van stofdeeltjes, pollen en andere allergenen.

HEPA filter

Met een HEPA-filter voeg je de mogelijkheid toe om de luchtkwaliteit in de ruimte te verbeteren. Een HEPA-filter helpt tegen ophoping van stof, pollen en andere allergenen en vermindert allergische reacties. Daarnaast verwijdert het filter schimmelsporen, bacteriën en virussen uit de lucht.

Een zeer laag geluidsniveau en stroomverbruik

Emma is een zeer stille luchtontvochtiger die tot een geluidsniveau van slechts 38 dB(A) kan werken. Het is buitengewoon laag voor een luchtontvochtiger en Emma is daarom perfect geschikt voor kleinere ruimtes. Daarnaast heeft Emma een laag stroomverbruik van slechts 175W en met Emma's praktische timerfunctie stel je eenvoudig in wanneer de luchtontvochtiger zichzelf moet uitschakelen, waardoor je stroom bespaart.

Kledingdroogfunctie – efficiënt, beter voor het milieu en goedkoper in elektriciteit

In veel huishoudens kan het nodig zijn om de wasdroger te gebruiken om de kleding van het gezin snel droog te krijgen. Emma kan deze taak ook gemakkelijk oplossen. De luchtontvochtiger heeft een slimme ingebouwde droogfunctie voor kleding die eenvoudig te bedienen is via het functionele display. Met slechts één klik wordt de zeer praktische kledingdroogfunctie gestart, die de kleding extra snel droogt. Omdat het stroomverbruik slechts 175W is, is Emma een veel goedkoper en beter alternatief voor een wasdroger.

De luchtontvochtiger kan worden gebruikt terwijl u slaapt

Emma zorgt ook voor een goed binnenklimaat terwijl het gezin slaapt. Als je de luchtontvochtiger in de slaapkamer gebruikt, is het geen probleem om de luchtontvochtiger 's nachts aan te laten staan, aangezien Emma is uitgerust met een slimme slaapstandfunctie die eenvoudig en snel kan worden geactiveerd. Als deze functie wordt gebruikt, werkt de luchtontvochtiger met een lage ventilatorsnelheid en een geluidsniveau van slechts 38 dB(A).

Eenvoudige instelling van de luchtvochtigheid

Emma is voorzien van een slim led-display met softkey waarmee je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid instelt. Emma stopt dan vanzelf als het vochtgehalte is bereikt en start automatisch weer als het vochtgehalte wordt overschreden. De temperatuur en luchtvochtigheid in de ruimte zijn erg belangrijk in relatie tot het aantal liters vocht dat per dag kan worden verwerkt.

Makkelijk te gebruiken

Met slechts 11 kg is het gemakkelijk om Emma te verplaatsen - afhankelijk van de ruimte waarin je het moet gebruiken. De luchtontvochtiger is voorzien van een praktische handgreep die mooi is geïntegreerd in het design. Bovendien kan Emma gemakkelijk worden verplaatst met de meegeleverde 360 graden wielen.

Mogelijkheid tot continu legen - Automatische stop

Een luchtontvochtiger heeft een ingebouwde watertank om het water uit het vocht in de lucht op te vangen. Met de aansluiting van een losse afvoerslang heeft u de mogelijkheid om het water direct in de afvoer te laten lopen, in plaats van de watertank te moeten legen. Hierdoor kan de luchtontvochtiger continu draaien, wat vooral in kelders of tuinhuizen een goede oplossing is. Kies je ervoor om geen afvoerslang aan te sluiten, dan heeft Emma een automatische uitschakelfunctie met een vol-tank indicator, die de luchtontvochtiger automatisch uitschakelt als de tank vol is. Emma is uitgerust met een watertank die tot 2,2 liter kan bevatten.

Emma – een kwaliteitsproduct van eeese luchtverzorging

Emma maakt deel uit van de populaire serie luchtontvochtigers van eeese air care. Alle luchtontvochtigers in deze serie zijn gemaakt op basis van het doel van de perfecte synergie tussen solide kennis van het Europese klimaat en milieu, stijlvol en gestroomlijnd Scandinavisch design en de nieuwste technologie.

Specificaties: Eeese Emma 12L - Luchtontvochtiger

Werking
Functies: ● Ontvochtiger
● Luchtreiniger (aanvullend)
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Ontvochtiger geschikt voor: 1 - 50 m2 ontvochtigen
Luchtbehandeling: 95 m3 per uur
Hoeveel vocht een luchtontvochtiger uit de lucht onttrekt, hangt onder andere af van de temperatuur en de luchtvochtigheid. Voor het berekenen van de maximale capaciteit gaan de meeste fabrikanten uit van een temperatuur van 32°C en een luchtvochtigheid van 95%. In de praktijk zal de werkelijke ontvochtigingscapaciteit dan ook lager liggen dan de maximale waarde die fabrikanten opgeven.
Capaciteit: 12 liter water/dag
Ontvochtiger techniek: Condensatie
De temperatuur van de ruimte die je wilt ontvochtigen, is belangrijk voor de ontvochtigingstechniek die gebruikt wordt. Is de ruimtetemperatuur onder de 10 graden? Dan is een adsorptiedroger noodzakelijk. Is de ruimtetemperatuur boven de 10 graden? Dan is een condensatiedroger de beste optie.
Werkbereik Minimaal: 5 °C
Werkbereik Maximaal: 35 °C
Automatisch Ontdooien: Ja
Automatisch Ontdooien Werkbereik Minimaal: 5 °C
Luchtreinigingstechniek: Filters
Type filter: Voorfilter
Type filter optie: Hepa
Eigenschappen
Waterafvoer: ● Aansluiting voor afvoerslang of afvoerleiding
● Reservoir uitneembaar
Minimaal geluidsniveau: 38 dB
Geluidsniveau: 40 dB
Plaatsing: Vloermodel
Waterreservoir inhoud: 2.2 liter
Met een hygrostaat is de luchtvochtigheid automatisch regelbaar.
Hygrostaat: Ja
Behuizing materiaal: Kunststof
Koelmiddel: R290
Afvoerslang / Afvoerleiding: Los te bestellen
Vol reservoir signaal / indicator:
Afvoer (water) diameter: 14 mm
Keurmerk: CE
Gebruik
Standen reiniging: 2
Standen ontvochtiging: ● Automatisch
● Continu
● Nachtstand
● Wasdroogfunctie / Continu
● 2
Timer: Ja
Display: Ja, op het apparaat
Bediening vergrendelbaar:
Luchtvochtigheid afleesbaar: Ja (apparaat)
Energie
Energieverbruik (maximaal): 175 Watt
Energiezuinig:
Stroomvoorziening: Netstroom
Automatische herstart na stroomonderbreking:
Fysieke eigenschappen
Verrijdbaar: Ja
Breedte: 29.9 cm
Diepte: 21 cm
Hoogte: 46.8 cm
Gewicht: 11 kg
Algemeen
Garantie (jaren): 2

Handleidingen: Eeese Emma 12L - Luchtontvochtiger

Onderdelen & accessoires voor: Eeese Emma 12L - Luchtontvochtiger

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-

Een ruim assortiment luchtontvochtigers

Luchtontvochtiger.be biedt oplossingen voor een breed scala aan vochtproblemen.
“Goed advies en en scherper prijs. Top!”
Dhr. Vos
“Eindelijk een bedrijf met echte productkennis!”
Dhr. van der Loo
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be