Home Luchtontvochtigers Delonghi DDS30

Luchtontvochtiger Delonghi DDS30

De DeLonghi DDS30 luchtontvochtiger is vanwege zijn high power functie en waterdrupdichte bedieningspaneel uitermate geschikt voor gebruik in zeer vochtige ruimtes. Verwijdert tot maximaal 30 liter vocht per dag.

De DeLonghi DDS30 luchtontvochtiger is vanwege zijn high power functie en waterdrupdichte bedieningspaneel uitermate geschikt voor gebruik in zeer vochtige ruimtes. Verwijdert tot maximaal 30 liter vocht per dag.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Luchtontvochtiger Delonghi DDS30

Deze luchtontvochtiger van DeLonghi heeft 3 functies: ontvochtiging, ventilatie en een wasdroogfunctie. Wanneer de luchtvochtigheid niet is ingesteld, kan het apparaat continu ingeschakeld worden om kleding te drogen. De DeLonghi DDS30 heeft een ingebouwde hygrostaat waardoor u zelf het gewenste luchtvochtigheidspercentage in kunt stellen. Het vocht kan op 2 manieren afgevoerd worden: in een aparte wateropvangbak of (continu) via een bijgeleverde slang. De wateropvangbak is transparant zodat u het resultaat van ontvochtiging makkelijk kunt volgen. De inhoud van het waterreservoir is 4,5 liter.

De DDS30 ontvochtiger is voorzien van een antivorstbeveiliging waarmee het apparaat zichzelf uitschakelt wanneer de temperatuur in de ruimte tot beneden 2 graden Celsius daalt. Ook schakelt de ontvochtiger zichzelf uit wanneer het waterreservoir vol is. Deze luchtontvochtiger heeft een extra powerfunctie voor een maximale wateropname van 30 liter per dag.

Dankzij het geintegreerde PTC verwarmingselement is de DDS30 in staat om snel en krachtig te ontvochtigen. Middels de elektronische bediening zijn alle parameters en functies eenvoudig in te stellen. De luchtontvochtiger is voorzien van een uitwasbaar en eenvoudig uitneembaar luchtfilter. Dankzij praktische handgrepen en zwenkwieltjes is het apparaat eenvoudig te verplaatsen.

Een ruim assortiment luchtontvochtigers

Luchtontvochtiger.be biedt oplossingen voor een breed scala aan vochtproblemen.
“Goed advies en en scherper prijs. Top!”
Dhr. Vos
“Eindelijk een bedrijf met echte productkennis!”
Dhr. van der Loo
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be