Home Luchtontvochtigers FRAL Cobra - Luchtontvochtiger

FRAL Cobra - Luchtontvochtiger

: Luchtdroger en ionisator in één

Kleine luchtdroger met een ontvochtiging tot 19 liter per 24 uur. Fral Cobra bezit standaard een ionisator en heeft een echte Italiaanse uitstraling.

Deze verrijdbare droger hoort men nauwelijks en heeft verschillende gebruiksmogelijkheden.

Kleine luchtdroger met een ontvochtiging tot 19 liter per 24 uur. Fral Cobra bezit standaard een ionisator en heeft een echte Italiaanse uitstraling.

Deze verrijdbare droger hoort men nauwelijks en heeft verschillende gebruiksmogelijkheden.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: FRAL Cobra - Luchtontvochtiger

Fral Cobra luchtdroger en ionisator in één systeem. Dit toestel zorgt voor een correcte luchtvochtigheid en geeft een verbetering van de luchtkwaliteit door het produceren van negatieve ionen. De Cobra is een Italiaans ontwerp dat in elke ruimte volledig tot zijn recht komt. Als standaard uitvoering is deze luchtdroger leverbaar in Wit met Antraciet. Fral Cobra is ook leverbaar in de kleur wit.

Dankzij de handgreep en de aanwezige wieltjes is deze droger eenvoudig te verrijden. De verrijdbare luchtdroger kan zonder problemen tegen een wand worden geplaatst. De Cobra kan gebruikt worden voor een ruimte tot 150 m2.

De luchtdroger biedt ontvochtiging tot maximaal 19 liter per dag, gemeten bij 32 °C en 90 % relatieve vochtigheid. Deze verrijdbare droger is zeer stil in gebruik en verbruikt slechts 205 Watt bij een omgevingstemperatuur van 20°C en een vochtigheidsgraad van 60%.

Op het paneel wordt de omgevingstemperatuur en de vochtigheidsgraden afgebeeld. Deze ontvochtiger heeft ook een elektronisch instelbare vochtigheidsmeter en een elektronische geregelde 'de-frost' instelling. De ionisator kan altijd worden ingeschakeld indien u dit wenst. De hoeveelheid ventilatie lucht wordt door een Fan met 3 standen geregeld.

Als het waterreservoir 'vol' is en/of het luchtfilter 'vuil' is, volgt er zowel een optisch signaal als een geluidssignaal. De luchtontvochtiger kan in een ruimte met een omgevingstemperatuur van 6°C tot 35°C en met een vochtigheidsgraad van 35% tot 99% werken.

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-

Een ruim assortiment luchtontvochtigers

Luchtontvochtiger.be biedt oplossingen voor een breed scala aan vochtproblemen.
“Goed advies en en scherper prijs. Top!”
Dhr. Vos
“Eindelijk een bedrijf met echte productkennis!”
Dhr. van der Loo
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be