Home Merken Klimaluft

Klimaluft

Klimaluft is een dynamische fabrikant van luchtontvochtigers voor zwembaden en industriële ontvochtiging. Klimaluft stelt zich als doel niet alleen om de markttrend te volgen, maar het bedrijf daagt zichzelf uit voor het creëren van innovatieve producten. Alle Klimaluft producten zijn op de eerste plaats ontworpen om gerichte oplossingen voor vochtproblemen te bieden. Energie-efficiëntie, comfort en het verkrijgen van een geweldige 'prijs en prestatie' verhouding zijn de voorwaarden. Klimaluft bezit reeds 20 jaar know-how op het gebied van luchtontvochtiging.

Klimaluft Ontvochtigers

Klimaluft Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Componenten van de hoogste kwaliteit

In haar luchtontvochtigers gebruikt Klimaluft alleen componenten van de hoogste kwaliteit zoals bijvoorbeeld elektronische inverter gestuurde ventilatoren. Overige belangrijke kenmerken zijn efficiëntie, hoog rendement warmteterugwinning en de programmeerbare bediening met intelligente software. Klimaluft gebruikt voor haar producten geavanceerde 'control-software' voor het instellen, meten en controleren van de luchtstroom.

Klimaluft ontwikkelt toestellen voor de industrie, voor zwembaden, voor openbare gelegenheden en particuliere woningen. Een indrukwekkende reeks van ontvochtigers stelt u in staat om de lucht gedegen te ontvochtigen.